Sponsoring

Dank aan opdrachtgevers

Het einde van het jaar is een goed moment om te reflecteren op de tijd die achter ons ligt. In dankbaarheid zien we terug op dit achterliggende jaar, met een mooie mix aan opdrachten die bij opdrachtgevers doorliepen en nieuwe projecten bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. 

Daar waar de achterliggende jaren turbulent waren vanwege het coronavirus , stond 2022 vooral in het teken van de oorlog in Oekraïne met alle gevolgen van dien. In de eerste plaats gaat het om de ingrijpende en trieste impact die het heeft voor de bevolking van Oekraïne. Maar ook daarbuiten zijn de gevolgen groot. Enorme stijging van de energieprijzen en de inflatie die mede daardoor aangewakkerd is, laat bij velen persoonlijk en/of zakelijk diepe sporen na.

Het terugblikken op het achterliggende jaar heeft dan ook iets ambivalents. Vanuit Rendin gezien een heel mooi jaar, met reden tot dankbaarheid en tegelijk zijn er zorgelijke omstandigheden om ons heen.

We zijn alle opdrachtgevers zeer erkentelijk voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Om onze waardering te laten blijken, hebben we nagedacht over passende relatiegeschenken. Rendin heeft er ook dit jaar voor gekozen om de waardering te laten blijken door hulp te bieden aan onze naasten en bovenstaande reflectie versterkt de gedachte dat dit een goede keuze is.

Dit jaar is de keuze gevallen op hulp aan de bevolking in Oekraïne via organisatie ZOA, die vanaf begin maart 2022 in Oekraïne actief is om noodhulp te verlenen. Zie ook ZOA/Oekraïne

Rendin: voor uw rendement!