Over Rendin

Het ontstaan van Rendin

Per februari 2012 is ir. M.A. (Martin) de Jong als zelfstandig adviseur begonnen onder de naam Rendin. De formele naam is vanaf 2019 Rendin V.O.F.

Daarvoor werkte hij geruime tijd bij NIEMA Raadgevend Ingenieursbureau als projectleider/consultant. De formele verhouding met NIEMA veranderde, maar de goede verhouding en samenwerking bleef. Dat gold niet alleen NIEMA, maar ook meerdere opdrachtgevers die Martin eerder onder de naam NIEMA van dienst was en daarna onder de naam Rendin.

Hoewel Rendin nog een jong bedrijf is, heeft Martin de Jong als adviseur al een behoorlijke staat van dienst.

De naam Rendin

Rendin is een samentrekking van Rendement & Innovatie. Deze woorden kenmerken Martins werkwijze. Hierbij ziet Rendement op het resultaat van verbeteringen in financieel en technisch opzicht; Innovatie kleurt de werkwijze en de oplossingen.

En of er nu door innovatief te werk te gaan een grote stap vooruit gemaakt kan worden, of dat we met kleine stappen na elkaar toch een grote kunnen zetten, uiteindelijk weegt Rendin het rendement: hoe verhoudt zich de inspanning die gemaakt moet worden voor de stap met het (verwachte) resultaat daarvan. Want dat is wat uiteindelijk voor uw bedrijf telt!

Rendin: voor uw rendement!