Sponsoring

Dank aan opdrachtgevers

Het einde van het jaar is een goed moment om te reflecteren op de tijd die achter ons ligt. In dankbaarheid zien we terug op dit achterliggende jaar, met een mooie mix aan opdrachten.

Terugblikken heeft wat ambivalents in zich als we zien op de wereld om ons heen. Waar het jaar 2022 vooral in het teken van de oorlog in Oekraïne stond, is deze oorlog in 2023 voor een deel van het netvlies verdwenen door andere conflicten in de wereld en allerlei ontwikkelingen in ons eigen land. 

Dat is wel een ingrijpende constatering. Het is dus mogelijk dat zo'n ingrijpend en triest conflict voor een deel van ons netvlies verdwijnt. Maar dat geldt uiteraard niet voor degenen die de directe gevolgen ervan ondervinden. 

We zijn alle opdrachtgevers zeer erkentelijk voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Om onze waardering te laten blijken, hebben we nagedacht over passende relatiegeschenken. Rendin heeft er ook dit jaar voor gekozen om de waardering te laten blijken door hulp te bieden aan onze naasten en bovenstaande reflectie versterkt de gedachte dat het een goede keuze is om kinderen in Oekraïne te helpen. Van de zeven miljoen kinderen leeft daar de helft onder de armoedegrens.

Stichting Kom Over en Help doet goed werk in Oekraïne en via deze organisatie draagt Rendin een steentje bij. Zie ook Kom Over en Help / Oekraïne

 

 

 

 

 

Rendin: voor uw rendement!