Royal Lemkes is Europees marktleider in het beleveren van planten aan grootschalige retail uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full-service supermarkten en woonwinkels.

Om de retail organisaties en de uiteindelijke consument te kunnen bedienen, gaat dagelijks een grote stroom aan planten via Bleiswijk op pad. Het is nu al een omvangrijke stroom aan planten met grote diversiteit aan artikelen. Maar hoe is dat nu als Royal Lemkes verder groeit?

Welke mogelijkheden zijn er om de efficiency van het verdeelproces en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren?

Vragen die Royal Lemkes integraal op wil pakken en waarbij Rendin zich graag laat uitdagen om met oplossingen te komen.

Dat is in de achterliggende periode ook gelukt. In fijne samenwerking met degenen die bij het project betrokken zijn, hebben we mooie en verrassende oplossingsrichtingen kunnen bedenken en uitwerken.

In een gezamenlijk traject met de leverancier zijn oplossingen verder uitgewerkt, getest en in gebruik genomen. Stap voor stap werken we zo toe naar een verrassend flexibel, schaalbaar en efficiënt proces, dat ook weer nieuwe mogelijkheden ontsluit voor de klanten van Royal Lemkes. Daar doen we het uiteindelijk voor!

 

Website Royal Lemkes